Naamloos

Ja hoor, gelukt! Vanmorgen nog online kaartjes gekocht voor de rondleiding door de arena van de Torres de la Maestranza: een arena waar nog steeds stierengevechten plaats vinden. Vorige week nog heeft de bull gewonnen (en de toreador om het leven kwam) en dat is heel bijzonder. want dat is voor het laatst voorgekomen in 2011! Deze stier heeft levenslange gratie ontvangen!
In deze arena zitten wekelijks bij een stierengevecht 12.000 man en het is altijd uitverkocht! Gelukkig nu geen stierengevecht, maar wel heel interessant om allemaal te zien.

Dank zij een vriendelijke receptioniste in dit fijne hotel waren we snel Sevilla uit op weg naar Arcos de la Frontera, zo’n 150 km door een mooi landschap. We zijn nog een uitgestapt voor een “point of view” voor een paar Pueblos Blancos (witte dorpen)

In Arcos de la Frontera hadden we wat moeite om het hotel te vinden: gelukkig zijn er rotondes, en een paar daarvan hebben we wel 3 keer gezien (en gereden!) uiteindelijk de auto maar geparkeerd en lopend de weg verkend: eindelijk hebben we Hotel Les Olives gevonden!
Op aanraden van de receptioniste van het hotel hebben we heerlijk tapas gegeten in een restaurantje tussen een grote groep Engelsen in de hele smalle straatjes van dit witte stadje! Hilariteit alom als er weer een auto met veel moeite de bocht nam en maar net langs het terras kon.
We kijken terug op een drukke, maar heerlijke eerste week van de vakantie en hebben zin in de volgende twee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!