3×50 2016

Ook dit jaar doe ik weer mee met het 3×50 project van Mischa de Muynck! Mijn eerste foto is er één van de foto-uitstap met Fotoclub Axel naar de begraafplaats Campo Santo in St-Amandsberg (Gent). Ik schrijf één, maar het is eigenlijk maar de enige foto, die ik (bewust) gemaakt heb. Ik heb daar anderhalf uur rond gelopen en alleen maar namen, geboorte- en sterfdata gezien. Ik kon daar geen foto’s maken: je komt zo dicht bij mensen! Het voelde als inbreken op hun privacy: zo iets intiems! Dit overviel me!
Toch vlak voor we weer vertrokken deze foto nog gemaakt, misschien wel om deze ervaring vast te kunnen houden …..Week_01_EllyLuitjens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!