Doe ik het wel of doe ik het niet ….?

Geplaatst op

Ga ik nu een blog schrijven over deze vakantie of doe ik het niet?? ‘k Was het eigenlijk niet van plan, maar ik krijg toch de kriebels: misschien krijg ik er spijt van als ik het niet doe. Dus toch maar een kort overzicht van onze reis door Andalusië! 
Onze reis is een fly&drive, georganiseerd door Tejeda Travel, en we (Lia en mijn persoontje) gaan 3 weken lang toeren door Andalusië!
De eerste dagen zitten er al weer op: woensdag vertrokken we om 6:30 uur uit Axel om met de trein van Sint-Niklaas naar Brussels Airport en vandaar naar Malaga te vliegen. Na een voorspoedige reis hadden we ook al heel snel onze knaloranje Citroen C3 en om 16:00 uur waren we ingecheckt in hotel Infante in Antequera, onze eerste stop van de reis.
Daar hebben we veel gezien en gedaan: stadswandelingen, tripjes op de hop-on-hop-of bus, wandeling door een nationaal park (El Torcal) en niet te vergeten heerlijk gegeten en gedronken!

Eén antwoord op “Doe ik het wel of doe ik het niet ….?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.