Een dag van wachten …

Als je naar Sevilla gaat, koop vooraf je tickets voor belangrijke toeristische gebouwen, dat scheelt je véééél wachttijd! Voor de Cathedral van Sevilla stond een rij van zo’n 200 meter, pffff! Gelukkig ging het snel en waren we binnen 20 minuten binnen! En dat was de moeite waard! Het is de grootste Gotische kerk   ter wereld! Prachtig!

De wachttijd bij het Alcazar was iets langer! Volgens mij hebben we daar minimaal een uur in de rij gestaan! Ook dat was zeker de moeite waard: binnen veel keramiek met Moorse invloed, en we ontdekten ook een stukje over Delfts Blauw! En buiten heerlijke rustgevende tuinen … eigenlijk kan je daar wel een dag doorbrengen.

Dat hebben we niet gedaan want Lia heeft nog nooit in een koetsje gereden, nou daar hebben we gelijk verandering in gebracht: we hebben achter zo’n peerd aan door Sevilla gereden

Aan het eind van de middag wilde ik de Plaza de Torres de la Maestranza (zou de mooiste arena van de wereld moeten zijn), maar ook daar stond weer een wachtrij, niet zo lang, maar ’t schoot niet op! Morgenochtend nog maar eens proberen!
Vanavond 2,5 km gelopen naar een bijzonder bouwwerk: El Metropol Parasol. Een heel gaaf modern bouwwerk, met een panoramadak! De foto’s zeggen genoeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!