een natte dag …

Geplaatst op

Zo we weten nog wat regen is … we hebben vandaag heel wat buien over ons heen gekregen! Gelukkig was het tussen de buien door droog!
De dag begon met een bezoekje aan de bekende waterval Skógafoss (apple reclame en videoclip van Justin Bieber). Wat was het ook daar nat: bij alle foto’s druppels op de lens … misschien gaan we vrijdag nog een keer terug. Hopelijk dan met droog weer!
Door heel afwisselend landschap gereden naar Vik, waar het water hoog opspatte tegen de rotsen. Heel spectaculair!
Na een bezoekje aan de mosvelden was het de bedoeling om door te rijden naar het ijsbergenmeer Jökulsárlón, maar ook toen was het zo nat dat we maar besloten rechtstreeks naar het hotel te rijden. Hotel Skaftafell ligt aan de voet van de gletsjer Skaftafell, die vandaag slecht zichtbaar was!
Tijdens het diner vanavond een stroomstoring van ruim een uur meegemaakt. Onze kippetjes werden dus maar bij het tankstation aan de overkant van de weg klaargemaakt, want daar was gas! Complimenten aan de kok dat hij zo’n lekker diner voor ons gemaakt heeft, ondanks de stroomstoring!

Eén antwoord op “een natte dag …”

  1. Opnieuw prachtige beelden en hopelijk de volgende dag toch naar Jökulsárlon, want dat is zeker ook de moeite om te zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.