Koyasan-Osaka

Best lekker geslapen op die dunne matrasjes! Wel elk uur wakker geweest, maar gelijk weer ingeslapen. Vanmorgen om 6:30 uur eerst een dienst van de monniken meegemaakt, dat was best indrukwekkend.
Na de dienst het ontbijt, weer op de knieën en met stokjes (Lia met een vork!): misosoep, rijst met sojasaus en zeewier, bonen, geweekte tofu en nog veel meer lekkere hapjes. Na het ontbijt uitgecheckt en nog even een stukje langs de stille buren gelopen.
Wat hebben we genoten van de dag in Koyasan!
Na de rust van Koyasan gaan we nu weer de hectiek van de stad in, naar Osaka, de derde grote stad van Japan. En volgens Laurens gaan we hier zeker verdwalen … zo druk en chaotisch is deze stad! Nou, die Zeeuwse meiden hebben zich niet gek laten maken: wij gaan niet verdwalen! Dat hebben we dus ook niet gedaan, wel een keer naar het verkeerde station gelopen (naar de Hanshin lijn ipv de Hankyu lijn) maar met een keertje vragen, stonden we al snel op het juiste station!
Maar goed, wat hebben we gedaan in Osaka … eigenlijk niet zo veel. We waren om 15:00 uur in Hotel Plaza Osaka. Daar hebben we lekker eerst een theetje gedronken met een bagel, daarna even de drukte van de stad opgezocht en dan nog naar Floating Garden Observatory, met een glazen lift naar het uitkijkpunt op de 40e verdieping (173 meter hoog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!